Udekøkkener

Udekøkkener

Hvis du elsker at lave mad under åben himmel, er udekøkkenet et must. Hos Thors Design skaber vi udekøkkener, der er skabt i en kombination af recyclet Azobétræ og en varmforzinket stålbordplade og ristehylde. Du har mulighed for at vælge vores Savra udekøkken i tre modeller: Et udekøkken med vask, et med kulgrill og et med kulgrill og vask. 

Har du et særligt ønske til mål og udseende på dit udekøkken, er du velkommen til at kontakte os. Vi er specialiserede i at levere kundetilpassede møbler og indretninger. 

OBS: Levering på vores udekøkkener er 4-5 uger.

7 vare(r)

Udekøkkener med stil og historie

Thors Design skaber udekøkkener, der skiller sig ud både på design og fortællingen om tilblivelsen. Designet holdt enkelt og råt. Det er sådan vi bedst kan lide det. Vores udekøkken kan holde til alt slags vejr, på grund af de solide materialer, der består af genanvendt Azobétræ og varmforzinket stål.

Historien bag vores køkken er heller ikke som de fleste. Vores produktion er nemlig bæredygtig, idet vi bruger genanvendt Azobétræ fra nedlagte færgeleje rundt om i Danmark. Træet er utrolig holdbart og har en levetid på mindst 50 år. Også det varmforzinkede stål, der anvendes i produktionen af vores udekøkkener er miljøvenligt. Det galvaniseres i Herning med et veldokumenteret miljøstyringssystem, der styrer alle aktiviteter. Herved sikres en vedligeholdelsesfri overfladebehandling, der gavner miljøet. 

 

Lav mad i udekøkkenet hele året rundt

Når sommeren melder sin ankomst, er det oplagt at rykke madlavninge udenfor i et udekøkken fra Thors Design. Inviter familie og venner udenfor til god mad og drikke, og oplev, hvordan et udekøkken kan være omdrejningspunktet for hyggeligt samvær. Med et udekøkken slipper du for at skulle rende frem og tilbage imellem dit køkken og gæsterne på terrassen, og kan klare madlavningen imens du hygger dig med gæsterne.

Vinteren er for de fleste mennesker ikke en hindring for at lave mad ude på grillen. Nogle steger for eksempel juleanden og flæskestegen på grillen. Det er endnu nemmere at lave mad med vores udekøkken, hvor du kan få integreret grillen i bordpladen. På ristehylden under bordpladen kan du opbevare køkkengrej og råvarer. 

 

Brug udekøkkenet sammen med andre Thors Designs

Lav en lækker tapasanretning til dine gæster i vores udekøkken, og server det på et af vores tapasbrædder. Vi laver brædderne i forskellige størrelser, så selv om du får mange gæster på besøg, kan du kombinere tapasbrædder så du har plads nok til maden. Saml gæsterne til spisning rundt omkring vores lækre træbord på behagelige stole fra det italienske firma Loop, og skab en hyggelig aften, hvor både den lækre mad og møbler er i centrum.