Tilbehør

Tilbehør
Hos Thors Design har vi et stort udvalg af lækkert unika tilbehør i genanvendt træ. Vi forhandler olielamper i forskellige størrelser, fyrklodser til fyrfadslys og endelig et enkelt større trædesign til fyrfadslys. Olielamper og fyrklodser findes både i en pudset og en rustik udgave, hvor der er mere patina i træet.Træet er upcyclet Azobétræ fra nedlagte danske færgelejer. Azobé-træet kaldes også Afrikansk jerntræ. OBS: Træet tåler uden problemer varmen fra de brændende lys.

Rustikt tilbehør skabt med omtanke for miljøet

Til Thors Design møblerne har vi skabt lækkert tilbehør, der også laves i den fantastisk holdbare træsort Azobétræ. Vi har genanvendt træet efter at det har været brugt til færgelejre rundt om i Danmark. 

Produkterne er skabt med ønsket om at give dig muligheden for at skabe en stilfuld indretning, hvor træmaterialet går igen, både i møbler og tilbehør. 

Tilbehøret har et rustikt look, med et enkelt design, og passer godt ind i en indretning, hvor man har ladet sig inspirere af den skandinaviske indretning, såvel som den industrielle stil. Her vil vores træprodukter understrege den rå stil på fineste vis. 

 

Stort udvalg af pynteting til hus og have

Vi opholder os mange timer i hjemmet, og derfor er det vigtigt, at her er trygt at være. Tryghed kan skabes igennem interiør, der samtidig har en praktisk funktion i hjemmet. 

Vores udvalg af pynteting består af lækre lysestager af fyrklodser til fyrfadslys og olielamper, også skabt af fantastisk holdbart træ. 

Det holdbare træ gør, at du kan anvende samtlige produkter i denne kategori både inde i huset og ude i haven.

 

Skab en hyggelig stemning både ude og inde

Dekorationselementerne på denne side er helt unikke med hver deres rustikke udtryk. De kan fungere som stemningsskabere i din indretning, hvor du mangler lidt ekstra pynt til at fuldføre indretningen.

Indenfor kan du lade vores fyrklodser være dekoration i vindueskarmen, på spisebordet eller sofabordet. 

Udenfor kan du skabe en hyggelig stemning med vores olielamper, der både er flotte at se på, og praktiske, da de kan give lidt varme på kølige aftener. 

 

Sådan anvender du dekoration sammen med vores møbler

Skab en gennemført stil i rustikt træ, ved at tilføre vores fyrklodser og olielamper som dekoration sammen med andre Thors Design møbler. 

Dækker du op til middag på et af vores rustikke borde, kan du stille fyrklodser i forskellige størrelser på bordet som en anderledes og rustik dekoration,

Endelig kan både vores glasbord og TV borde dekoreres med en fyrklods, når der skal skabes en hyggelig stemning. Husk at du både kan bruge møbler og tilbehør inde og ude.