Tapasbrædder

Tapasbrædder
Unikke tapasbrædder fra Thors Design i upcyclet bolværk fra nedlagte danske færgelejer. Træet er verificeret af COWI til kun at indeholde naturlige olier. Perfekt til en lækker anretning. Træet får ikke mærker af varme og man kan derfor med fordel også anvende den til at stille en varm gryde eller pande på. Vi anbefaler ikke maskinvask. Bemærk venligst at hvert tapasbræt er unikt, hvilket vil sige at de tapasbrædder, der ligger på shoppen, er der kun én af og du køber det, du ser på billedet. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at bestille flere og vil sikre dig at de ligner hinanden mest muligt, eller hvis du ikke finder det tapasbræt i de mål du ønsker dig.

Fra bolværk til tapasbræt

Det er ikke til at se det, hvis ikke man ved det. Vores tapasbrædder bærer på en helt unik historie, som ingen andre kan bryste sig med. Træsorten er det såkaldte azobétræ, der vokser i Vestafrika, og er kendt for at være utrolig holbart. Vores azobétræ har haft funktion som bolværk til færgelejer rundt om i Danmark. Vi køber det af nedrivningsfirmaer, og genanvender det til at lave alle vores træmøbler.  

 

Hold god køkkenhygiejne når du serverer mad 

 Madlavning og god køkkenhygiejne hænger uløseligt sammen. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt vores tapasbrætter tiltrækker bakterier, da træet er den såkaldte Azobetræsort. Det betyder for dig, at træet indeholder naturlige enzymer og garvesyrer, der effektivt nedbryder farlige bakterier så som Listeria, Salmonella m. fl. Denne effekt får du kun med massivt træ. 

 

Perfekt servering med tapasbrætter i forskellige størrelser

Hvert tapasbræt er nummereret, og det betyder, at der kun findes én af hver. Ingen andre har et bræt magen til, og det er det unikke ved vores sortiment. Da hvert bræt har sit eget udseende, er der heller ingen standardmål på vores brætter. Du ser målet på hvert enkelt produkt. Har du et særligt ønske om mål, er du velkommen til at kontakte os. 

 

Mange muligheder med et serveringsbræt i træ

Det fantastiske ved vores tapasbrætter er, at de kan bruges i mange forskellige situationer og ikke kun til mad. Lad dig inspirere af nogle af de måder du kan få glæde af vores tapasbrætter: 

 

Serveringsbræt

Madretter præsenterer sig bedst, hvis den serveres på et fad eller lign. Brug vores tapasbræt som serveringsbræt både til hverdag og når du får gæster på besøg. Serveringsbrættet gør serveringen nem og lidt mere eksklusiv som hvis du var på en restaurant. 

 

Skærebræt

Madlavningen bliver lidt sjovere, når du har køkkenredskaberne i orden. Brug vores tapasbræt som skærebræt når du laver mad, og oplev, hvor solidt og holdbart træet er. Som nævnt tidligere kan du desuden holde en god køkkenhygiejne ved at anvende vores skærebræt i træ.  

 

Dekorationsbræt

Det er ikke kun i køkkenet at du kan bruge vores tapasbrætter. Også i indretningen kan du bruge brættet til dekoration. Udstil fine pyntegenstande på brættet, som du har samlet i et personligt stilleben.