Hylder

Hylder

Upcyclede hylder fra Thors Design i genanvendt Azobétræ fra Knudshoved Havn. Du finder både nummerede hylder og hylder på mål. De laves med skjult ophæng og skruer og propper medfølger. Hylderne er 10-14cm dybe. Bemærk venligst at hylder er unikavarer, hvilket vil sige, at de hylder der ligger på shoppen er der kun én af. Finder du ikke lige det du har brug for på shoppen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Bemærk: Du skal klikke på produktet for at se de forskellige længder.

Hylder af genbrugstræ fra danske færgelejer

Den praktiske hylde laves hos Thors Design både til lager som færdige hylder i forskellige størrelser og udtryk, og på mål, som du vælger. Du kan derfor vælge imellem et stort udvalg af hylder, der er skabt ud af genbrugstræ fra nedlagte danske færgeleje. 

Vi kan lide de rustikke træhylder, fordi de er unikke i størrelse og detaljer i træet. Det er det, der gør vores produkter til noget særligt: ikke to hylder er ens. 

 

Bestil hylder efter mål

Det er ikke altid, at de mål, der findes på svævende hylder, matcher dine ønsker. Derfor giver vi dig hos Thors Butiq mulighed for at bestille hylder fra Thors Design på mål. Målene går fra 40cm til 150cm. De er ca 10cm dybe og ca 5cm høje.

Ønsker du et mål, som ikke findes her på webshoppen, så tag endelig kontakt til os, så vi kan lave en efter specielle mål til dig. Det skal være nemt at købe hylder, der matcher dit projekt og dine ønsker. Således opnår du en personlig stil i din indretning, som du kan være glad for i mange år frem. 

 

Match din væghylde med andre træmøbler 

Vores hylder i træ passer rigtig godt sammen med vores andre træmøbler. Når du lader træet gå igen i flere møbler i et rum, skaber du en indretning i balance og en hyggelig stemning. 

Træborde kan virke voldsomme i et rum uden andre træmøbler. Rustikke træhylder kan være med til at skabe en flot og stilfuld indretning, og skaber "en rød tråd" igennem indretningen i et rum. 

Vil du gå hele vejen og tilføre spisestole også i træ, kan vi varmt anbefale vores Cube stole, der er en enkel stol, der både kan anvendes inde og ude. Desuden passer vores Loop stol fra den italienske virksomhed Infinifi rigtig godt som kontrast til træet, da den er fremstillet i plastik.