Bålfade og bålsteder

Bålfade og bålsteder

Kan du lide at lave mad under åben himmel? På en lun efterårsdag er det skønt at tænde op i bålfadet og sætte noget mad over, der kan stå og simre, mens man arbejder i haven. Du kan bestille vores bålfade i tre forskellige modeller. Bålfadene er skabt i stål med en tykkelse på ca. 5 mm, og kan derfor holde til alt slags vejr.

Bålfade og bålsteder sendes med fragtmand og forvenstes at tage 3-5 hverdage.

 

3 vare(r)

Bålfade skabt af bæredygtige materialer

Bålfade fra Thors Design er skabt af stål, og fås med en sokkel i stål eller træ. Resultatet er rustikt og holbart i alt slags vejr. 

Vi skaber møbler med omtanke for miljøet. Træet er upcyclet Azobétræ, der er en unik træsort på grund af sin lange holdbarhed

Træet stammer fra danske, nedlagte færgelejer og er FSC certificeret som 100% recyclet. Hvert bålfad er derfor unikke med sjæl, personlighed og en fantastisk historie.

 

Bålfadet er det naturlige samlingspunkt for madlavningen

Saml familie og venner rundt om bålfadet til madlavning og hyggeligt samvær i skoven, haven eller på stranden. Børn kan stege skumfiduser direkte over ilden, imens de voksne kan tilføje en rist til bålfadet og lave mad. Madlavning på bål er sjovt og hyggeligt og nemt, og selv en simpel simreret bliver lidt mere interessant under åben himmel.  

 

Hold varmen ved bålstedet 

Når temperaturen falder en sommeraften, og I ikke har lyst til at gå indenfor, kan I forlænge timerne udenfor ved at tage en ekstra trøje på og varme jer ved ilden. 

Hvis du har en stor terrasse i haven kan bålstedet også skabe varme her. sammen med en terassevarmer, tæpper om kroppen og en kop varm the. 

Når dagen er omme, kan du blot lade bålstedet stå ude, da den er skabt i utroligt holdbare materialer, som kan holde til alt slags vejr. 

 

Sådan skaber du en anderledes dekoration med et bålfad

 Vores bålfad kan bruges til mange formål. Når du ikke anvender bålfadet til at lave bål med, kan du skabe en anderledes, udendørs dekoration. 

Du kan fylde bålfadets bund med jord og plante blomster i, eller du kan lægge en bund af gran, hvorpå grene fra skoven eller haven lægges tilfældigt sammen med grankogler og blade. Er det juletid, kan du toppe dekorationen med store julekugler, er det påske kan du tilføje en påskeharre eller -kylling.