Accessories

Accessories
Gå på opdagelse i vores store udvalg af accessories til boligen. Her finder du blandt andet lysestager, dekorations- og serveringsbræt og olielamper. Alle produkter kan bruges indenfor såvel udenfor.

Accessories til boligen skabt med omtanke

Hos Thors Design finder du et stort udvalg af accessories, der har en helt unik historie. Vores tilbehørs kategori er ikke masseproducerede, men håndlavet på eget værksted i Timring ved Herning. 

Uanset om du er interesseret i et dekorations- og serveringsbræt eller en lysestage så kan du være sikker på, at dit køb er skabt med omtanke.

Vi opkøber nedlagte danske færgelejer og træet herfra, genanvender vi i vores produktion af blandt andet accessories til boligen. Træsorten er den robuste azobé, der hos os er certificeret FSC Recycled 100% og desuden er verificeret af COWI til kun at indeholde træets egne naturlige olier.

 

Plateia: Dekorations- og serveringsbræt i ét

Madretter præsenterer sig bedst, hvis den serveres på et fad eller lign. Tag Plateia i brug som serveringsbræt både til hverdag og når du får gæster på besøg. Serveringsbrættet gør serveringen nem og lidt mere eksklusiv som hvis du var på en restaurant. 

Det er ikke kun i køkkenet at du kan få gavn af Plateia. Også i indretningen kan du bruge brættet til dekoration. Udstil fine pyntegenstande på brættet, som du har samlet i et personligt stilleben. 

 

Hold god køkkenhygiejne når du serverer mad 

 Madlavning og god køkkenhygiejne hænger uløseligt sammen. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt vores tapasbrætter tiltrækker bakterier, da træet er den såkaldte azobé træsort. 

Det betyder for dig, at træet indeholder naturlige enzymer og garvesyrer, der effektivt nedbryder farlige bakterier så som Listeria, Salmonella m. fl. Denne effekt får du kun med massivt træ.